• Welkom bij De Oranjerie in Doorn

Welkom bij 'De Oranjerie' in Doorn. Schitterend gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug vormt 'De Oranjerie' onderdeel van het park van Huis Doorn. Op deze prachtige, groene evenementenlocatie in het midden van het land ontvangen wij u graag voor een kop koffie, lunch, besloten diner, borrel, receptie, feest, bruiloft of vergadering.

'De Oranjerie' is in het voorjaar van 2014 overgenomen. De nieuwe eigenaren hebben het gebouw van binnen helemaal opgeknapt en het een eigentijdse, frisse uitstraling gegeven. Op deze unieke evenementenlocatie staat een ervaren horeca-team voor u klaar om uw wensen te vervullen! Door de flexibele indeling van het historische gebouw, met diverse feestzalen en vergaderruimten, is deze feestlocatie zowel uitermate geschikt voor grote bedrijfsevenementen, feestavonden en bruiloften, als voor vergaderingen en intieme diners.

Verder hebben wij uitgebreide cateringmogelijkheden, zowel voor evenementen georganiseerd op het landgoed van Huis Doorn als voor bedrijfsevenementen, diners, borrels en recepties in de regio Utrecht.

Wij zijn zeven dagen in de week geopend voor besloten evenementen, zoals vergaderingen, recepties, private dinners en feesten. Van woensdag tot en met zondag zijn wij voor lunch, een kop koffie of borrel van 12.00 tot 17.00 geopend, wanneer ook Huis Doorn is geopend. 'De Oranjerie' heeft een uitgebreide lunch- en borrelkaart en voor besloten diners stemmen we het menu volledig op uw wensen af. Hierbij werken we zoveel mogelijk met verse producten uit Doorn en omgeving. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via de offerte aanvraag knop onder aan deze pagina. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! 

 

 

 

offerte

CONTACT

De Oranjerie
Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn
 0343-412342

 info@oranjerie-doorn.nl

LOCATIE

OPENINGSTIJDEN

Voor besloten evenementen zijn
wij zeven dagen in de week beschikbaar. Voor de lunch zijn
wij geopend:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
op aanvraag
12.00 - 17.00 uur* 
12.00 - 17.00 uur 
12.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur 
12.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur 

* alleen koffie en taart, geen lunch