• Blog van De Oranjerie in Doorn

 

Diner
Jeroen Kreuger  
12 feb 2019  

Prachtige locatie, geweldige keuken, flexibele en attente bediening. Het eten was in dit geval zeker niet secundair en het aangename gezelschap van veel vrienden en familie deed de rest. Ik dank jou voor de goede voorbereiding. Dat was heel prettig afstemmen. De Oranjerie heeft aan het uitdragen van haar merk gewerkt. Zonder twijfel zien jullie gasten terug

 

High Tea
Bruno Niedenzu  
11 feb 2019  

Het was helemaal top, kon niet beter !!! Mijn moeder was compleet verrast, iedereen was er ook toen zij binen kwam om 14.15 uur !!!

Super veel reactie’s gehad van gasten die niet eerder in de Oranjerie waren geweest, en alllen aangaven dat het werkelijk een top locatie was voor deze bijeenkomst. En mijn moeder zelf had het ook niet beter kunnen wensen, gaf ze achteraf aan.

 

High Tea
Marco van der Plaats  
5 Mei 2018  

Het was in één woord geweldig! Het diner was voortreffelijk. De bediening geweldig. De ambiance super. Tevens hadden we zulk prachtig weer dat we uiteindelijk de hele avond buiten konden blijven.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Het liefst zou ik mijn verjaardag elke bij jullie vieren.

 

High Tea
Ineke  
21 April 2018  

Als verrassing voor een 65ste verjaardag organiseerden we een high tea bij de Oranjerie. Schot in de roos!
We zaten aan mooi gedekte tafels, met schitterend uitzicht over Huis Doorn, de bediening was top om over het eten nog maar te zwijgen. Wat waren alle hartige en zoete gerechtjes heerlijk!

 

High Tea
M. de Jong  
10 December 2017  

Ik vond de ruimte erg prettig qua grootte en ons gezelschap van dertien personen paste er prima in. En van de overige bezoekers hadden we totaal geen last. Integendeel; het gaf een gezellige sfeer aan het geheel.
Ik heb van de prosecco toost even gebruik gemaakt om te vragen of iedereen even kon ruilen van tafel en dat deed praktisch iedereen. Daardoor hebben mensen elkaar allemaal kunnen spreken en dat viel ook zeer in de smaak.
Last but not least: de high tea was prima samengesteld. Het zag er mooi en verzorgd uit en het smaakte heerlijk allemaal. Ook de suggestie om eerst het zoete gedeelte te gebruiken en daarna het hartige was uitstekend gevonden.

Kortom: wij hebben allemaal genoten en ik ben erg blij dat ik mijn 70ste verjaardag op deze manier heb gevierd; helemaal zoals ik het wilde: verzorgd en kleinschalig.

 

Feest
Wereld Natuur Fonds  
26 December 2016  

Namens de feestcommissie van het Wereld Natuur Fonds hebben we ons Kerstfeest georganiseerd bij de Oranjerie. Een toplocatie voor een personeelsfeest. Het gevoel dat je echt met elkaar en onder elkaar bent in een 'buitenomgeving'. Sfeer, gezelligheid en niet onbelangrijk, genoeg ruimte om te dansen. Verder een geweldige bediening die meedenkt en heerlijk vegetarisch eten.

 

Luxe verjaardagslunch
De Heer van der Waal  
27 November 2016  

Met heel veel genoegen kijken we terug op een zeer geslaagde en sfeervolle lunchbijeenkomst. De bediening was charmant efficient en stijlvol. Het eten alleen maar lof daarover. De aankleding van het geheel romanties. Kortom zeer veel dank! Wie weet tot ziens, vriendelijke groeten, namens alle gasten

 

Huwelijksjubileum
Rinie en Wim Lukkassen  
19 November 2016  

We hebben erg genoten van ons 50-jarig huwelijksjubileum, dat we hebben gevierd in de sfeervolle Oranjerie. De aankomst was hartelijk en het was lekker warm binnen, prima vlotte bediening en heerlijk eten. Kortom perfect. Alles was zoals we hadden afgesproken, waardoor deze avond een succes werd.  

 

Verjaardag
Charlotte Weiland  
23 April 2016  

Het was een prachtige dag afgelopen zaterdag. Ik heb de behoefte om u te laten weten dat ik de gastvrije zorg en begeleiding van uw gastvrouwen, het werk van de kok, wat hij op een mooi aangeklede tafel zijn gasten te genieten gaf, zeer heb gewaardeerd.
De Oranjerie voelt voor mij in de loop der jaren als een soort thuis, waar goed gezorgd wordt stijl en aankleding hoog in het vaandel te houden.
Hartelijk dank daarvoor.

 

Bruiloft
Mark & Janou  
12 Augustus 2016  

Het traject naar onze bruiloft toe was bijzonder prettig. Hester stond altijd voor alle vragen voor ons klaar, en had zo nodig waardevolle tips. Wij hebben volledig onze bruiloft uit handen durven geven. De service van al het personeel van de Oranjerie was geweldig. Hierdoor hebben wij totaal kunnen genieten van onze trouwdag. Onze gasten hebben het nog steeds over de kwaliteit van de BBQ, de hapjes die geserveerd werden, service van het personeel, en de uitstraling van de locatie. Dankzij de oranjerie hebben wij onze droombruiloft gehad.

 

 

offerte

CONTACT

De Oranjerie
Langbroekerweg 16A
3941 MT Doorn
 0343-412342

 info@oranjerie-doorn.nl

LOCATIE

OPENINGSTIJDEN

Voor besloten evenementen zijn
wij zeven dagen in de week beschikbaar. Voor de lunch zijn
wij geopend:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
op aanvraag
12.00 - 17.00 uur* 
12.00 - 17.00 uur 
12.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur 
12.00 - 17.00 uur
12.00 - 17.00 uur 

* alleen koffie en taart, geen lunch